25 noiembrie, 2012

PRESENTIMENT

Motto propriu, insusit si asumat: presentimentele reprezinta nesiguranta eului interior, referitor la un lucru care nu poate fi controlat!

In viata nu poti controla orice amanunt, lucru viitor ce urmeaza sa se produca.Nu am avea timpul necesar, energia si nici intuitia sa reusim acest lucru la perfectiune.
In acest caz, de ce ne mai pierdem vremea cu lucruri imposibil de realizat.Fiindca aceasta este starea naturala a firii noastre, intiparita in subconstientul a mii de generatii, care duc mereu cu ei zestrea genetica din arborele genealogic.
Cel mai mult pe lumea asta, urasc sa trag concluzii pripite bazate pe aparente, urasc monotonia, minciuna majora, urasc prostia si cei care se tem nejustificat de evenimente putin probabil sa se intimple, urasc prejudecatile, superstitiile, fobiile si tot ce ne ating la un moment dat direct sau indirect.
Timpul trece si cu cat invat mai mult, cu atat devin mai complicat si mai neinteles, de parca evolutia inseamna prostie si involutia inseamna crestere, probabil acest lucru se aplica pe Marte, nu pe Pamant!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...