09 noiembrie, 2012

NOTA DISCORDANTA

Motto propriu, insusit si asumat: nici o zi nu seamana cu alta!

Unghiul din care privesc oamenii problemele de zi cu zi, sunt diferite, deoarece fiecare urmareste ca la sfarsitul unei zile, contributia la bunastarea sufleteasca sa fie maxima si astfel totul pare alambicat.
Problema noastra cea mai stringenta, este ca nu intelegem de ce nu suntem toti pe acceasi lungime de unda?E foarte simplu de raspuns, fiecare avem asteptari, vise de indeplinit, cariera profesionala, cariera personala, parinti si acest amalgam de necunoscute in care ne distribuim diferit atentia, ne face ca noi oamenii sa fim total diferiti.
Nota discordanta, fac cei care se bazeaza pe aparente, judeca totul prin prisma unei imagini deformate a realitatii, datorate unor informatii incipiente incomplete.Urasc sa fiu superficial, prefer sa fiu maleabil, mereu in asteptare, atunci cand judec oamenii si incerc din rasputeri sa cred ca in sufletul fiecarui om, exista bunatate si orice dezacord sau rautate indirecta este doar o reactie de moment, urmare a frustarii adunate la un moment dat in interiorul lui agitat si zbuciumat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...