20 octombrie, 2012

PARILOTO

Motto propriu, insusit si asumat: orice experienta noua de viata e binevenita, atat timp cat nu aduce prea multa paguba!

Unii spun ca statul face orice sa pacaleasca lumea si sa puna mana pe banii lor, si uite asa au inventat loto pentru patura de jos si bursa de actiuni pentru patura de sus.Statisticieni au calculat probabilitatea de profit a statului si dupa un scenariu bine stabilit intr-un final au demarat actiunea.Pe ce se bazeaza statul?Pe slabiciunea omului de rand de a se imbogati intr-un timp cat mai scurt, de altfel o trasatura definitorie a romanilor.
De ce joc la pariloto, daca oricum pierd?Problema este ca jucand doar 3 meciuri, cu 2 duble, sansele depasesc 51% sa castig.Cu putin fler, cu putina sansa, se poate juca doar pe profit.
Problema este ca si statul in lacomia lui, a scos pe piata foarte multe jocuri de noroc si la un moment dat, mai sunt si jocuri cu puncte slabe, de care unii profita.
Imi place sa joc, dar nu imi place sa pierd, atat timp cat nu ma lacomesc, o sa fiu mereu pe plus, asa cum sunt si in acest moment!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...