08 octombrie, 2012

IN CAUTAREA IDEII PERFECTE

Motto propriu, insusit si asumat: putem sa ne imaginam o idee buna, putem sa intuim o idee foarte buna, putem construi in timp o idee geniala!

Ca si in viata, sa gasesti ideea perfecta, inseamna multa munca, perseverenta si nu in ultimul rand noroc.Sansa e de partea celor care cauta mereu raspunsuri si nu se lasa descurajati de cei din jurul lor.
La ce ajuta ideea perfecta, nu neaparat ma gandesc la bani multi, ci la sansa de a face ce iti doresti in viata si sa iti de-a posibilitatea sa fii fericit indiferent de context.
Visele in genere sunt facute sa fie transformate in timp in reusita, de energia conturata zi de zi si de forta ce deriva din optimismul omului care nu se lasa niciodata pana nu reuseste.
Cica viata iti ofera o intrare si multe iesiri si pe masura ce te apropii de reusita, iesirile sun tot mai putine si ramane ca informatia acumulata in timp sa faca diferenta intre fler, intuitie si perceptie a drumului optim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...