30 septembrie, 2012

REVELATIE

Motto propriu, insusit si asumat: orice lucru care il facem in plus, fata de ce facem de obicei, ne va ajuta in viitor!

Indiferent daca lucram la imbunatatirea starii psihice, fizice sau mentale, ca mai facem un curs de calificare in plus, un copil in plus, invatam o tehnologie noua, citim o carte in plus, in viitor, acest lucru poate face diferenta.
Daca facem o paralela, sa ne imaginam ca zestrea noastra spirituala, este un zid pe care trebuie sa il inaltam in decurs de un an de zile si zilnic putem zidi doar 8 caramizi.
Indiferent ca muncim mai mult sau invatam o tehnica noua care ne va permite sa zidim intr-o zi normala mai mult de 8 caramizi, va face diferenta.Asa este si in viata de zi cu zi.
Ieri mi-am dat seama de acest lucru, conversand cu un prieten bun.Imi dau seama, ca munca care o depunem suplimentar, nu ne poate dauna, atat timp cat asiguram un echilibru intre munca, distractie si fapte bune sociale.la faptele bune sociale, includ orice lucru care ajuta pe cei din jur, cu mai multa verdeata, mai multa informatie, mai multa cultura!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...