05 septembrie, 2012

MERCURIAL

Motto propriu, insusit si asumat: puterea de cumparare se reflecta in pietele de cartier!

MERCURIÁL, mercuriale, s. n. Listă zilnică oficială de prețuri la produsele alimentare, care se afișează în piețe si anume = este vorba de lista cu prețuri maximale pentru fiecare produs în parte (în special în perioada comunistă).
Desi simt ca ma repet, a avut si perioada comunista parti bune.Daca extrapolez realitatea de acum, incep sa fiu nostalgic dupa acea vreme, desi eram prea mic sa mi se inoculeze un mesaj anume.
Atunci cand nu am inspiratie, ma inspir din dex, practic dex online e salvarea mea, atunci cand nimic nu imi vine in minte.
Pana la urma despre ce vorbim, despre piete in care exista o adevarat mafie a produselor alimentare, vandute la pret de specula, ei fixeaza pretul, ei aduc de unde vor produsele, ca si cum noi depindem de ei la infinit.Suntem prea mici si prea prinsi in viata aceasta deloc generoasa, sa luam atitudine, dar de undeva trebuie plecat cumva!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...