02 august, 2012

TEHNICA DE ECHILIBRARE EMOTIONALA

Motto propriu, insusit si asumat: crestem si evoluam mereu intr-un spatiu definit ca fiind ideal, prin tehnici avansate de reechilibrare a spiritului!

Am citit si in acelasi am invatat de la specialisti, cum poti exersa tehnica de echilibrare emotionala.Bineinteles ca ei expun aceasta teorie intr-un cadru general, urmand ca pentru echilibrarea emotionala propriu-zisa sa se faca in cateva sedinte, contra cost.
Eu consider ca aceasta tehnica de echilibrare emotionala ar trebui diferentiata si personalizata in functiile de caracteristicile persoanei, acest lucru e foarte important.
Atunci cand ne exprimam in viata de zi cu zi, o facem prin propriile noastre reactii si prin atitudine.Daca reactia este involuntara, atitudinea este o reactie educata.Tehnica de echilibrare emotionala presupune reeducarea reactiilor fata de imprejurarile negative ale vietii si reorientarea persoanei catre un mod de gandire pozitiv si o viata echilibrata.
Problema de fond a acestei tehnici, este ca acest procedeu poate fi privit ca o joaca de copii, o joaca in care jonglam cu emotii, sentimente si imaginatie, spre un rezultat final care ne satisfaca.
De ce copiii nu sunt niciodata stresati, deoarece ei privesc totul ca pe o joaca.Priviti realitatea cruda prin ochii unui copil si o sa fiti mai aproape de adevar, decat sute de sedinte de psihoterapie comportamentala sau initiata!
Iar ca orice tehnica, ea trebuie exersata, rezultatele urmand sa apara in decursul timpului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...