22 august, 2012

LIMITELE ORGANISMULUI UMAN

Motto propriu, insusit si asumat: o sa vina un timp, cand nu o sa mai conteze ce scoala am absolvit!

Am citit deunazi un articol interesant, dupa care o sa ma inspir acum.Se spune ca dupa ceva ani, nu se stie exact cati, 30-40 de ani, nu o sa mai conteze cate facultati avem, ce stim sa facem, va fi ceva de genul care pe care, exact ca in jungla.Va conta pregatirea fizica si evolutia spirituala, cunostintele despre mediul inconjurator si tehnica supravetuirii, fara apa, fara mancare, fara somn, cat mai mult timp.
Imaginativa urmatorul scenariu: hrana pe pamant devine insuficienta si atunci nu va mai conta nimic, decat procurarea hranei.In aceste conditii, numai avem nevoie de energie, de calculator, de internet, vom avea nevoie doar de informatii strict practice aplicabile la un moment dat, pe care nu le-ai mai citit nicaieri si despre care nimeni nu stie, care e principiul bun.
Sa ne cunoastem limitele organismului uman, e ceva esential, chiar daca acela e un scenariu SF pe care noi nu o sa il apucam, dar e important sa creeam o gena puternica pentru copiii si nepotii nostri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...