17 august, 2012

EXPERIMENTUL OGLINDA

Motto propriu, insusit si asumat: mai important de cum arati la exterior, este cum esti in interior!

O tanara americanca de 29 de ani, dupa ce a avut probleme cu greutatea si in conditiile in care nu ii placea niciodata ce vedea in oglinda, a hotarat ca un an de zile, sa numai foloseasca nici o oglinda!
Incetul cu incetul, a invatat sa se machieze bazandu-se doar pe memorie, sa se spele pe dinti cu oglinda din baie acoperita de un prosop, sa evite sa-si admire reflectia in vitrinelor magazinelor si sa foloseasca oglinzile de la masina strict pentru condus.
Experimentul a durat doi ani de zile, mai mult decat si-a planificat initial, timp in care s-a casatorit, si-a recapatat respectul de sine si echilibru interior, nemaifiind obsedata de felul in care arata.
Povata acestei intimplari reale, este ca uneori ne concentram prea mult pe lucrurile nesemnificative ale vietii si pierdem timp pretios, in loc sa il valorificam intr-un mod natural si armonios!
Tu ce experiment ai facut sa iti imbunatatesti viata ta sau macar a celor din jur?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...