08 august, 2012

ALBA CA ZAPADA SI CEI SAPTE PITICI

Motto propriu, insusit si asumat: basmele pentru copii si desenele animate, izvor de inspiratie pentru adulti!

Timpul poate substitui un mecanism de dirijare a informatiilor si evenimentelor, intr-un cadru larg si organizat, el asigura oamenilor perceptia de continuitate in desfasurarea actiunilor viitoare.
Cand eram copil imi placeau, basmele, povestile nemuritoare si desenele animate.Mereu aveam senzatia ca nu ma plictisesc deloc, realizand acea activitate, zi de zi, cu perseverenta si vointa unui copil,aflat mereu sub actiunea tentatiilor de orice fel.
Ce as putea deduce din acea perioada?Atunci cand ramanem fara raspunsuri, putem sa tragem cu ochiul la perioada cand aveam nevoie de raspunsuri, nu neaparat exacte, cand timpul era suficient, cand nu ne plictiseam si totul parea minunat.Ce secrete ascunde perioada copilariei, poate fi ea reprodusa si regasita sub alta forma, dar sub acelasi spectru, este interesant de aflat!
Misterul copilariei deriva din inlaturarea totala a factorilor externi, lipsa grijilor, a problemelor si lipsa de concentrare pe ziua urmatoarea.Putem jongla noi cu activitatile de zi cu zi, in joaca, fara a ne incrancena?Eu cred ca putem incerca, orice raspuns e bun, in lipsa de raspunsuri exacte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...