08 iulie, 2012

ROGER FEDERER UN MARE CAMPION

Motto propriu, insusit si asumat: Roger Federer este idolul meu, fiindca este un campion adevarat, miscarile sale naturale il fac unic!

Roger Federer a redevenit numarul 1 mondial.Alaturi de Pete Sampras, eu consider ca sunt cei mai buni tenismeni din lume.Niste atleti desavarsiti, cu miscari naturale si cu o viata fara cusur, au facut istorie in tenis.Daca Nadal s-a bazat mult pe forta si psihic, iar Djokovic un luptator cu un psihic foarte bun, uneori aceste calitati nu sunt de ajuns sa te mentii multi ani in varf.Nici Nadal si nici Djokovic la 30 de ani, nu vor fi locul 1 mondial.
Unele persoane au ceva special si acel lucru se vede de la o posta.Ele se evidentieaza in timp, fara un efort deosebit. Zestrea genetica alaturi de putina munca ii fac imbatabili pe domeniul pe care exceleaza.
Atunci cand reusesti sa fii locul 1, acel lucru te urmareste toata viata, intr-un mod pozitiv sau negativ, depinde cum stii sa gestionezi presiunea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...