22 iunie, 2012

DIVERTISMENT

Motto propriu, insusit si asumat: fiecare din noi intelege altceva prin petrecerea timpului liber!

Divertisment = petrecere ușoară, agreabilă și de scurtă durată;
Petrecerea timpului liber din concediu de odihna, trebuie in asa fel facut, incat la sfarsit sa avem bateriile incarcate.Chiar nu conteaza ce facem exact, nu exista o definitie, un ideal exact a ceea ce inseamna petrecerea timpului liber, dar el trebuie facut cu simt de responsabiltate.
In urmatoarele 8 zile o sa imi petrec o parte din concediul de odihna la Busteni.Sunt sigur ca nu o sa ma plictisesc, sunt doar ingrijorat ca nu o sa apuc sa fac tot ceea ce imi propun in acest rastimp.
In acest sens, o sa fac o mica pauza, la mica mea publicistica de buzunar.Sper ca o sa vin cu emotii pozitive, ganduri temperate si un suflet impacat cu sine insusi!
Divertismentul e o forma de relaxare si trebuie echilibrat cu forme variate si echidistante de provocari, de forme abstracte de intelegere si interiorizare a eului intr-un cadru natural, amintind de vechi contraste in istorie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...