20 mai, 2012

TROLL

Motto propriu, insusit si asumat: internetul este intr-o continua miscare si expansiune, o scena virtuala, care seamana tot mai mult cu realitatea!

Troll-ul este un cuvant nou aparut, are legatura strict cu internetul si inseamna intr-o definitie aproape de adevar, o persoana care seamna discordie in randul unui forum sau a unei colectivitati virtuale.
Sa nu confundam troll-ul cu cuvantul trol care inseamna gnom zburdalnic, care trăiește în munți sau în păduri, întruchipând forțele rele ale naturii.
Troll-ul nu are sentimente si nu crede ca face rau cuiva, atat timp cat toate actiunea se desfasoara intr-un mediu electronic.
Mai nou, oamenii isi petrec timpul liber pe internet, posibilitatile de petrecere a timpului sunt nelimitate, tin doar de imaginatia si creativitatea noastra.
Putem munci pe internet, putem scoate bani, putem cunoaste alte persoane, pare ideal.
Accept lucrurile noi, care pot da o nota pozitiva evolutiei mele, atat timp cat nu imi acapareaza prea mult timp si nu imi perturba echilibru intern, in definitiv trebuie sa mai avem timp, sa facem si sport, sa ascultam muzica, sa vedem un film, toate fac parte din diversitatea necesara unui om normal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...