13 mai, 2012

INFORMATIA PRIMARA

Motto propriu, insusit si asumat: informatia in sine ne ajuta sa luam decizii in cunostinta de cauza, desi uneori prea multa informatie ne poate coplesi si schimba personalitatea!

Multitudinea de informatii percepute din orice mediu ar veni el, ne face sa avem senzatia ca putem afla raspunsul la orice intrebare.Stiind raspunsul la toate intrebarile, ne simtim mici stapani peste teritoriul in care traim si ne desfasuram actiunea.
Toata viata invatam si indiferent de ce studiem, devenim mai completi, mai diferiti, reusind astfel sa ajungem la un nivel maxim de exprimare si realizare.
Avand atatea informatii, suntem mai siguri pe propriile forte si ne dorim mereu mai mult.Invatam tehnici noi, teorii noi si devenim sclavii propriilor noastre recuzite, a unui univers propriu pe care il cream artificial.
Informatia primara ne ajuta atat timp cat discernem realul de ireal, adevarul de fals.In conditiile in care cadem des in cele doua extremitati, ne ancoram practic pe un taram necunoscut si devenim robii propriilor noastre fobii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...