27 mai, 2012

DECADEREA UNUI CAMPION

Motto propriu, insusit si asumat: cand esti in varf, totul e bine si frumos, cand cobori doar motivatia te mai poate urca!

Azi am asistat putin suprins, la victoria clara a lui Froch in dauna campionului mondial, Lucian Bute.
Era un meci tare, nu era nicio problema daca pierdea la puncte, dar a pierdut prin ko in repriza a 5 si pot spune ca a fost dominat clar tot meciul.In cazul unei revanse, nu se pot schimba prea multe, are un atu psihologic care il va face sa castige din nou.
Senzatia mea este ca Lucian Bute se va retrage, fiindca e un om inteligent si isi va da seama, ca nu poti fi in varf ani la randul si fiecare avem niste limite, iar Froch este mult peste el, sa numai vorbim de Ward.
Numai are avantul tineretii, numai are motivatia, numai are increderea ca va mai putea face ceva bun pe viitor si se va retrage, asta cred eu.
Este frumos cand esti in varf, dar uneori trebuie sa stii cand sa te retragi la timp, ca sa pastrezi cutia cu amintiri cat mai frumoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...