28 aprilie, 2012

EXERCITII FIZICE

Motto propriu, insusit si asumat: organismul decide cat de des si cat de mult fac exercitii fizice pe saptamana!

Exercitiile fizice sunt benefice organimului uman, este bine sa facem miscare atat aeroba cat si anaeroba in limita bunului simt.Adica vreau sa spun, ca trebuie sa existe un echilibru intre timpul petrecut in realizarea exercitiilor fizice si intensitatea acestora.
Studiile de specialitate nu sunt concludente, cat de des ar trebui sa facem exercitii fizice pe saptamana.Eu cred ca fiecare organism are felul lui de a functiona, asa ca exercitiile ar trebuie raportate la metabolism, munca, timp liber.Luand in considerare aceste variabile ar trebui sa ne facem un program care sa echilibreze raportul de energie din organism.
Cate minute ar trebui sa facem intr-o zi, eu cred ca ar trebui luat in calcul naturaletea organismului de a ne trimite la timp impulsul dorit pentru a ne opri, probabil acesta e secretul unui exercitiu optim, sa ne analizam foarte bine starile si sa alegem decizia buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...