06 martie, 2012

EMOTIE PIERDUTA

Motto propriu, insusit si asumat: emotiile pe termen scurt sunt normale, emotiile pe termen lung isi pierd din intensitate!

Toti avem emotii la un moment din viata, ca poate fi la un examen de maturitate, atunci cand ne indragostim sau atunci cand viata ne este pusa in pericol.
Emotiile pe termen lung, ne dauneaza sanatatii si este interzis de testat sau experimentat.
Emotiile isi pierd din intensitate, atunci cand avem educatie, informatii si cultura a evenimentelor care se succed secvential in viata noastra.
Emotiile pierdute reprezinta pentru mine un reper de evolutie in timp si spatiu, conform standardelor care sunt masurate si identificate la un moment dat.
Poate ca cuvintele mele trec bariera perceptiei si introversiei in subconstient si sunt greu de depistat si integrat intr-o gandire rationala si subventionista, dar simplificand totul pana la infinit, totul se reduce la trecerea gandirii printr-un spectru incolor de informatie pe un singur sens de drum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...