04 februarie, 2012

STATISTICI BLOG

Motto propriu, insusit si asumat: daca nu citim reviste de specialitate frecvent, ramanem in urma cu tehnologia!

Blogul printre optiunile interesante de care dispune, afiseaza statistici in timp real, despre tarile care viziteaza site-ul, cat si afisari de pagina dupa browser si dupa sistemul de operare.
Afisari de pagina dupa browser: internet explorer (63%), firefox (17%), chrome (12%), opera (4%), safari, mobile, mobile safari, NS8, SeaMonkey, version.
Afisari de pagina dupa sistem de operare: Windows (94%), Macintosh (3%), Linux, Ipad, Iphone, Nokia, Other Unix, Ubuntu, Android, BlackBerry.
Acum 10 ani, studiam, imi placea sa fiu la zi cu ultimele noutati si stiam toate browserele si sistemele de operare posibile.Acum au venit tare din urma celularele, fiecare firma cu sistemul ei de operare si treaba s-a complicat oarecum.
E interesant ca folosind un browser si un sistem de operare mai putin folosit, suntem mai putin predispusi la atacurile informatice, informatie deloc de neglijat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...