17 februarie, 2012

ILUZIA SPERANTEI

Motto propriu, asumat si insusit: intai visez, apoi am speranta ca timpul le rezolva pe toate, dar pana cand!

Atunci cand visam, energia noastra interioara este directionata inspre rezolvarea lucrului asupra caruia subconstientul nostru interactioneaza intr-un mod instinctiv.
Daca visul are o durata de timp prea mare si incepem sa avem indoieli ca il putem rezolva, intervine al nivel al perceptiei senzoriale si anume speranta.
Speranta este cea care revigoreaza un spirit infrant si pesimist si ofera o noua perspectiva asupra lucrului visat.Si daca nici speranta nu ne mai satisface, intervine o stare intermediara de iluzie a timpului pierdut si de vizionare a unei reusite in deriva, dar atat de aproape de final.
Iluzia sperantei este pierderea luptei in sine si aceasta etapa este semnificativa in viata multor oameni, mai putin norocosi sau mai putin luptatori.
Nimic nu este imposibil sansa are rolul ei dar nu este potential hotaratoare in rezolvarea unui lucru dorit, visat si sperat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...