19 ianuarie, 2012

ZESTREA GENETICA

Motto propriu, insusit si asumat:  la nastere oamenii se nasc liberi, cu gene egale de longevitate si sanatate, doar in aparenta!

Zestrea genetica, dicteaza longevitatea si posibile boli mostenite genetic.Daca facem o paralela, eu sustin ca nu toti ne nastem egali.
Ce e de facut in acest caz?
Ne lasam pe mana specialistilor, care sa aleaga modul ideal de fecundare in laborator astfel incat sa obtinem copilul cu genele cele mai bune!Daca tehnologia a avansat asa de mult, de ce nu ne-am folosi de ea!
Imi place ca viata mea sa decurga intr-un mod cat mai natural, dar uneori, cand viata sau viitorul meu depind de asta, prefer oricand pentru un moment scurt, ca viata mea sa decurga intr-un mod artificial.
Nu-mi place sa fiu rigid, sa am principii invechite si daca prin absurd, in educatia mea anterioara s-a inoculat un astfel de principiu, lucrez sa il elimin.
Viata e plina de neprevazut, dar chiar si asa, putem lua in calcul si acest aspect minor, sa mergem mai departe, ca si cum nimic nu s-a fi intimplat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...