02 ianuarie, 2012

NOUA LEGE A SANATATII

Motto:timpul trece, surubul se strange, optiunile se restrang, dar acest lucru ne va face sa fim mai atenti cu noi insine!
Inca nu s-a aprobat legea, dar trebuie sa ne informam din timp sa nu facem greseli.Ideea este ca nu trebuie sa ne grabim pana la sfarsitul anului sa incheiem un contract cu un asigurator privat.Ceea ce nu stim, este ca toate spitalele de stat, care detin monopolul serviciului de urgenta isi vor schimba statutul, ele putand fi fundatii, societati comerciale etc.
Ideea principala este urmatoarea, ca desi angajatorul plateste contributia la asigurarile de sanatate, ele nu vor fi de ajuns pentru investigatii mai amanuntite sau operatii, asa ca va trebui lunar sa completam cu 10 euro, asta daca vrem sa dormim linistiti.
Si uite asa va ajunge romanul sa isi imagineze o probabilitate de a se imbolnavi, pentru a sti cu cati bani trebuie sa completeze, fiindca pana la urma, nimeni nu vrea sa cotizeze in plus, indiferent ca e CASCO pentru masina, locuinta, pentru viata sau pentru sanatate.Nu e usor sa alegi, atunci cand nici banii nu sunt de ajuns, pentru minimul confort de viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...