14 ianuarie, 2012

EDITH PIAF

Motto: nu ne putem intoarce in trecut, dar putem retrai pentru un moment acele clipe prin muzica sau pictura!

Atunci cand ziua de 24 de ore, nu ne mai ajunge, trebuie sa avem grija sa ne partitionam timpul astfel incat la sfarsitul zilei, sa ne declaram multumiti de indeplinirea sarcinilor si petrecerea timpului liber, fie el si limitat.
Atunci cand vreau sa evadez din mediul cotidian, nu incerc sa fac ce spun altii, adica sa meditez, sa socializez sau mai stiu eu ce, incerc sa gasesc o portita catre un univers indepartat, care sa ma scoata pentru o clipa din starea de a munci, de a gandi si de a fi in rand cu lumea.
Uneori imi place sa ascult melodiile cantaretei Edith Piaf, o altfel de muzica, care ma transpune intr-un univers paralel, unde imi pot imagina usor ca sunt intr-un bar, cu un pian, un fum des de tigara care invaluie atmosfera si aroma cafelei care te imbie la reflectie interioara nepersonalizata.
Intotdeauna trebuie sa facem lucrurile care ne avantajeaza si nu cele care par evidente si cu rezultate scontate.
Timpul trece, apar mereu alte optiuni, alte preocupari sau perceptii despre lumea inconjuratoare si incercam sa ne regasim in stilul nostru unic si realist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...