02 decembrie, 2011

ZIUA NATIONALA A ROMANIEI

De ce iubim Romania?Sunt un bun patriot, desi m-as caracteriza mai degraba ca un inrait nationalist, un perfectionist, care isi iubeste tara si vine cu idei noi in acest sens.Ne maturizam si intelegem mai bine, ca aceste zile nationale care sunt si zile libere, in care nu se munceste ar trebui sarbatorite si intelese la adevarata lor valoare.
Dar ce te faci atunci, cand faci o sinteza si o comparatie a vremurilor care traim si in care observi ca 90% din populatia Romaniei traieste in conditii precare, la limita subzistentei, iar masurile care se iau, sunt unele ingrijoratoare.
Iubesc Romania, dar in acelasi timp, astept o schimbare,o ierarhizare a valorilor, astfel incat poporul roman sa fie beneficiarul unor conditii de trai decente, fiindca nu poti fi fericit, atat timp cat cei de langa tine si cei pe langa care treci pe strada nu sunt fericiti si ei!
Iar ca sa inchei intr-o nota optimista si pozitiva, noi trebuie sa luptam pana cand o energie pozitiva depaseste bariera gandurilor telepatice si transforma totul intr-un vis ideal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...