24 decembrie, 2011

VISUL LUCID

Visul lucid este un fenomen destul de rar şi are loc atunci când unele persoane îşi dau seama că visează. Deşi, tehnic, ei dorm, pot controla situaţia în care se afla şi au capacitatea de a schimba conţinutul unui vis.
Mi s-a intimplat o singura data, cand eram mai mic, sa am controlul visului, doar pentru o secunda, fiindca visul s-a schimbat si am plecat de unde am venit.Initial mi-a venit ideea, a ramas in subconstient si la un moment dat a incoltit in vis. Nu e imposibil sa faci acest lucru, dar nici usor.
Avantajele visului lucid consta in faptul ca poti dobandi aptitudini in timp ce visezi, castigand astfel timpul pe care il pierzi in realitate.Antrenarea pentru o actiune, care se desfasoara atat in realitate, cat si in vis, duce la progrese evidente fata de cei din jurul nostru, asta spun specialistii.
Eu spun ca poti face acest lucru, pe termen scurt, pe termen lung, e posibil sa apara si efecte secundare, pana la urma somnul e cel care reechilibreaza functiile de baza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...