17 decembrie, 2011

SALVATI CRACIUNUL

Campania salvati Craciunul este demarata de PRO TV si ziarul Gandul.Este suficient sa intrati pe facebook si sa dati un like pe campania Salvati Craciunul si banii de la sponsori vor ajunge acolo unde trebuie.
E un gest mic pentru noi, sta in puterea noastra sa il facem, fiindca asa cum noi ne bucuram de Craciun, sa se bucure si altii.
Uneori, daca nu chiar mereu, este bine sa avem atitudine, sa fim altruisti, buni samariteni si sa ii ajutam si pe cei de langa noi.Chiar nu conteaza ca fac parte din familia noastra sau nu, ideea este ca e bine sa daruiesti, ca sa poti primi mai tarziu inapoi.Cred in echilibru si energia care se reintoarce la un moment dat.Asa am sa fac si eu.Ce poate fi mai frumos, decat sa oferi cadouri de Craciun si sa te bucuri alaturi de cei dragi.
Poate ca am trebui sa ne reintoarcem la origini, sa cautam adanc in timp, simbolul Craciunului, sa intelegem ca aceasta Sarbatoare crestina, este mai mult decat ne inchipuim noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...