21 decembrie, 2011

MINIMIZAREA GANDURILOR DAUNATOARE

minimizare = obtinerea unui efect cu cheltuiala minima;
Orice gand negativ care ne apasa, inseamna in final consum de energie, care mai departe se contorizeaza prin calorii mai multe acumulate, datorita faptului in sine, ca creierul ca sa poata compensa energia consumata, trimite semnale pentru hrana.
Gandurile negative pot proveni de la evenimente diferite, in continuare o sa incerc sa expun cateva dintre ele:
  • fobii;
  • intimplari mai putin fericite din trecut;
  • boli genetice;
  • lipsa unei componente psihice, fizice, emotionale intr-un procent multumitor;
  • lipsa realizarilor standard de pe plan profesional si personal;
Este destul de greu sa ai o cultura generala buna, o autoeducatie lucrata in timp, un control al sentimentelor si emotiilor, astfel incat, indiferent de mediul in care traiesti si in care sa te integrezi, nimic sa nu te nemultumeasca, sa ai permanent o stare de echilibru interior, care sa iti permita sa iti optimizezi timpul astfel incat sa iti atingi toate tintele.
Tinta noastra primordiala, trebuie sa fie pe primul plan, minimizarea gandurilor negative, acest caz fiind atins, implica stringent o gandire sanatoasa si reactii si decizii spontane si nu in ultimul rand corecte.
Acest prag fiind atins, urmeaza gasirea unui hobby, iar in final aceste lucruri fiind realizate, aduce cu sine o persoana joviala, carismatica, altruista si nu in ultimul rand molipsitoare;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...