07 decembrie, 2011

INTREBARI FARA RASPUNS

Sunt intrebari la care nu exista raspuns sau cel putin nu unul satisfacator.Daca ar fi sa alegem intre familie, sanatate si bani si ar trebui sa alegem o ordine a preferintelor care ar fi aia?
Raspunsul cel mai simplu ar fi, ca exista o anume interdependenta intre ele.Dar daca am fi sinceri cu noi insine si am fi barbati si am raspunde la aceasta intrebare delicata, am fi multumiti de felul nostru de a fi!
Exista situatii in viata, in care trebuie sa alegem, iar raspunsul este asa de greu de luat, incat nu o sa stim niciodata daca a fost alegerea potrivita la acel moment dat.
Alegerile cele mai bune, vin pe un fond natural de exprimare a persoanei, atunci cand ajunge acel varf de forma in care fizicul, psihicul, spiritul sunt intr-o completa armonie.Nu este usor sa atingi un echilibru interior, care sa iti permita perioade de timp lungi sa fie la un asemenea nivel.Dar, cu toate astea luptam, ne perfectionam, invatam si cautam acea stare de bine, de cumpatare, de meditare, de rezervare, care ne conduce spre o relationare intre stimuli ideala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...