16 decembrie, 2011

IMAGINEA DIN OGLINDA

Motto insusit si asumat: informatia inseamna putere, iar cand nu o detii o cumperi, iar daca nu exista nicaieri o imaginezi!
Cand va uitati in oglinda ce vedeti?Un chip, o persoana familiara, va place aceasta vizionare?
Psihologii sustin ca toata viata fugim de persoanele cu care dorim sa convetuim, care seamana cu noi, aduce cu imaginea noastra din oglinda!
Ca si oameni, suntem niste primate inteligente, niste structuri complexe si complete, o evolutie in timp de tip exponential, dar atat de sensibili in conditii deosebite, atipice vietii de zi cu zi.
Nimeni nu stie de unde provine ADN nostru, de unde ne tragem, cine ne-a ajutat sa ajungem aici.Dar continuam sa muncim, sa invatam, sa progresam, ca sa ajungem unde?
Consider ca inca suntem la nivelul de primate, fiindca marea majoritate dintre noi, copiem din ce vedem, deci suntem artificiali, deci nu am trecut niciun nivel!
Momentan suntem prea atasati de pamant, cat sa ne dorim cu adevarat sa parasim in viitorul apropiat aceasta planeta, atat de ospitaliera si proprice vietii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...