17 decembrie, 2011

DUNAREA ALBASTRA

Motto propriu insusit si asumat:integrarea in natura, e o conditie esentiala pentru o perpetuare sanatoasa a speciei;
Atunci cand acumulam oboseala si nimic nu pare a ne mai reincarca, pentru a fi mereu fresh, cautam mici trucuri, pentru a iesi din acea stare.De obicei, calatorim la munte sau la mare si problema e ca si rezolvata, dar ce ne facem atunci cand am fost deja acolo!
Integrarea in colectiv este absolut necesara, pentru un bun trai intr-un mediu urban, unde altfel nu se poate trai.Dar si integrarea in natura e importanta, pentru asigurarea unui climat de liniste si desfasurare de forte in mediul cotidian.
Uneori cand acumulez oboseala sau ma simt incarcat cu energii negative, merg pe faleza, sa simt Dunarea, sa observ pescarusii, sa contemplez acea imagine care imi ofera acea bucurie interioara de care am nevoie.Oamenii sunt diferiti, reactioneaza diferit in situatii asemanatoare, nu trebuie sa ne comportam toti in acelasi mod, doar fiindca la cineva functioneaza acea metoda.
Inainte sa reactionam, trebuie sa gandim, sa judecam problema in ansamblul ei si abia apoi sa luam masuri.Nu trebuie sa fim superficiali, doar de dragul de a contientiza si altii, ca suntem si noi acolo.
Fiecare isi are propriul lui univers, imaginat si intuit, perceptibil doar din dimensiunea cu lungimea de unda, la care ne sincronizam cu altii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...