08 noiembrie, 2011

PICTURA TRANSCEDE SI COMPRIMA TIMPUL

Studiind pictura depasesti limita cunoasterii perceptibile si in acelasi timp restrangi timpul dupa un reper care iti permite sa identifici nivele de valoare.Am studiat pictura intregii lumi, am vizualizat peste 5000 de picturi, iar concluzia finala este ca inca exista pictori anonimi de valoare la care doar nesansa a facut sa nu devina celebri, in acest sens o sa dau cateva exemple.
Intrebarea care se pune, este daca picturile de acum 500 de ani, au alt limbaj, au alt mod de interpretare a realitatii, ne obliga ele la reflectie!
In ultimii 500 de ani s-au produs modificari in trasaturi, comportament, suflet, spiritul nostru are alt mod de a se exprima si conditiona lucruri si evenimente dependente de vointa noastra.
PICTOR SPANIOL - Antonio Bisquert


PICTOR AMERICAN - Abbott Handerson Theyer


PICTOR GERMAN - August Macke


PICTOR FRANCEZ - Perrault Bazile


PICTOR ITALIAN - Paoletti Antonio


Sunt pictori si pictori, parerea mea, unii mai norocosi, altii mai putin, dar valoarea exista si se reflecta in timp apasator, mai devreme sau mai tarziu ele vor iesi la iveala.Acestea fiind spuse, pictura pentru mine, e un capitol incheiat si caut altceva care sa ma fascineze si sa ma impresioneze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...