07 septembrie, 2011

EFECTUL CERNOBAL DUPA 25 DE ANI

Internetul ne face sa fim mai bine informati.Si astfel citesc urmatoarele ziare din afara:
  • le monde = ziar francez;
  • the telegraf = ziar englez;
  • daily news usa = ziar american;
Azi am citit ziarul francez Le monde, unde un europarlamentar francez, aduce in discutie, norul de la Cernobal din anul 1986.Eva Joly europarlamentar francez, face o ancheta privind impactul norului de la Cernobal in Franta.In acest sens va propune un act legislativ, care sa protejeze societatea , pe viitor la astfel de catastrofe, deoarece in acest moment statul francez nu isi asuma responsabilitatea fata de persoanele cu boli tiroidiene, in special din Corsica.
Acum stau eu si ma gandesc, ca europarlamentarii romani sunt votati de catre romani sa le slujeasca interesele lor, dar ei protejeaza statul mai mult!
Ce distanta este intre Cernobal si Franta.Va dati seama ce efecte sau resimtit in Romania.Pe cand si la noi un asemenea proiect legislativ.Intereseaza pe cineva asa ceva, cred ca nu.
Cainii latra, caravana trece si alte figuri noi vor aparea la putere cu idei noi, dar cu putina consistenta in atingerea lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...