01 august, 2011

AUTODIDACTUL

AUTODIDÁCT = Persoană care și-a însușit, fără ajutorul unui profesor sau al unei forme de învățământ, cunoștințe științifice și o anumită cultură.
Ne modelam dupa oamenii care ne-au fascinat prin cultura vasta pe care o dobandeau, ne-au indrumat prin nivelul de exprimare si intelegere a unui domeniu, dar cand totul va fi invatat ce urmeaza?
Orice domeniu in care ne specializam, la un moment dat ajungem la nivelul, in care doar noi singuri ne mai putem ajuta.Si atunci, depinde de vointa, intuitia, consecventa cu care tratam lucrurile in ansamblul lor.
Poti ajunge sa dobandesti suficienta intr-un domeniu, la un moment dat, atunci cand evenimentele ulterioare pe care le experimentezi si incerci, se sincronizeaza cu varful exprimarii tale in timp ca persoana,
Incerci mereu lucruri noi, fiindca iti doresti si poti si daca nici asta nu e suficient, mergi mai departe printr-o incapatanare specifica autodidactului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...