07 iunie, 2011

SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE

Zodia Capricorn - 28 Decembrie

Esti o persoana sarmanta si inteligenta, foarte sensibila dar si extrem de harnica. Esti foarte bine informat de multe domenii de activitate si capabil sa inveti foarte mult in momentul in care esti foarte interesat de un anumit domeniu. Ai o foarte mare nevoie de autoexprimare si cateodata ai tendinta sa devii cam timid. Ai o minte foarte rapida si devii foarte repede plictisit si de aceea esti intr-o continua cercetare de idei noi, care sa te tina tot timpul activ.
Foarte emotional si sensibil, ai nevoie in interiorul tau de foarte multa iubire si afectiune, ceea ce s-ar putea sa nu fie foarte clar observat de cei care sunt langa tine. Esti foarte inteligent, ai un puternic magnetism personal si esti de obicei foarte individual. Sarmant, cu aptitudini organizatorice, ambitios, talentat, esti interesat de cariere in educatie, publicitate, media sau marketing. Esti foarte direct, intreprinzator si intotdeauna pregatit pentru actiune si noi aventuri, iar viata ta este plina de foarte multe provocari. Sarmul tau natural si personalitatea placuta te ajuta sa fii inconjurat de multi prieteni, cu conditia sa nu fii prea timid si sensibil.
In relatiile personale esti atras de oameni foarte inteligenti si creativi, cu personalitati puternice care sa reprezinte o continua provocare. Trebuie sa incerci sa te mentii pozitiv si foarte ocupat creativ, si sa eviti tendinta de a deveni ingrijorat. In momentul in care crezi in ceva, esti foarte ferm in convingerile tale si extrem de rigid in actiunile pe care urmeaza sa le ai.
Persoanele celebre nascute in aceasta zi : Denzel Washington

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...