18 aprilie, 2011

IDENTIFICAREA SUBCONSTIENTULUI PASIV

subconstient = treaptã a constiintei care cuprinde idei si impresii ce au fost odatã prezente în minte, dar care, nemaifiind în centrul atentiei, rãmân confuze, putând redeveni constiente.
Atunci cand ne nastem, mostenim de la rude, anumite trasaturi care mai devreme sau mai tarziu, se pot activa, intr-o etapa din viata, in care starea noastra fizica , psihica si emotionala este la un nivel inalt.
Aceste trasaturi pot fi atat pozitive, cat si negative.Care trasaturi le putem activa, depinde de starea de spirit din acea etapa a vietii, depinde de educatie, de visele pe care incercam sa le proiectam in viitor, constienti fiind, ca evolutia noastra ulterioara, va duce in final, la ce ne dorim la un moment dat.
Viata insasi e un sir de evenimente cu care interactionam si in care incercam sa participam, la conturarea unui flux de informatii care sa realizeze evenimentele urmatoare.
Fiecare avem un resort propriu, care la diferite etape din viata, il activam, il amplificam si incercam sa ne definim idealul viitor intr-un mediu propice substantei noastre apriorice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...