02 februarie, 2011

EMISIUNI DE DIVERTISMENT LA TELEVIZOR

Pe zi ce trece, iti dai seama ca nu prea mai ai ce privi pe la televizor.Datorita faptului ca trusturile media si aici ne referim la cele mai cunoscute, au drept tinta ratingul si pana aici, nu putem sa nu fim de acord cu ei, fiindca de aici le vin banii, din publicitate, au o directie gresita, spun eu, axandu-se in a invita toate pitipoancele si toti manelistii si toti necunoscutii, care peste noapte devin vedete.
E adevarat ca daca inviti un profesor universitar, din cele 4 milioane de telespectatori, s-ar putea ca vreo 3 sa se plictiseasca, din motive pe care nu as dori sa le enunt.
Pana la urma despre ce vorbim noi?
Daca luam definitia inteligentei, care spune ca inteligenta este capacitatea unei persoane de a se adapta oricarui mediu in care traieste, daca ar fi sa fac o paralela si sa gasesc o conotatie logica, as spune ca vreau, nu vreau, trebuie sa ma incadrez in trend, ca imi doresc, ca nu imi doresc, acesta e adevarul.
Pana la urma, acestea sunt timpurile in care traim, traim in Romania cu drag si spor, patrioti fiind, dar pana cand...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...