10 februarie, 2011

CE ESTE SANATATEA

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a dat o definiţie oficială a sănătăţii, ea fiind astfel formulată: „Sănătatea este acea stare de complet bine fizic, mintal şi social şi nu constă numai în absenţa bolii şi a infirmităţii.”
Sanatatea inseamna  viata, bucuria de a trai, bucuria de a iubi, comuniunea noastra cu natura, verdele ierbii, puritatea apei si albastrul infinit al cerului…
"Un cersetor sanatos este mai fericit decat un rege bolnav"!
Cele de mai sus, sunt rezultatul unei documentari si sunt lucruri pe care le-am considerat eu a fi interesant de subliniat, inainte de a incepe articolul.
Ce este sanatatea?
Din punctul meu de vedere, daca ar fi sa dau o definitie a sanatatii, as spune ca:
sanatatea = este acea stare de spirit, in deplina armonie cu felul nostru de a fi, care ne da senzatia ca putem realiza orice ne propunem.
Fiecare din noi vedem viata altfel, dar acest lucru nu ar trebui sa ne ingrijoreze, fiindca acesta e felul nostru de a fi si de a evolua, in deplina armonie cu noi insine.

Un comentariu:

  1. nu ne da senzatia ci chiar putem sa realizam ceea ce ne propunem daca asta ne dorim cu adevarat. unde e siguranta de sine ,dle psiholog:P:)) hi hi..

    RăspundețiȘtergere

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...