05 decembrie, 2010

CE ESTE FERICIREA?

Pentru inceput, as dori sa luam un caz particular si sa ne imaginam, ca pentru a fi fericiti, depindem de trei variabile:familie, sanatate, bani!Daca ar trebui sa alegem ordinea importantei, care ne da sentimentul, ca acea alegere, ne face pe deplin fericiti.
Cel mai simplu raspuns, ar fi, ca ele sunt strans legate intre ele si nu exista o ordine care sa le diferentieze, dar oare o fi chiar asa?Va las pe voi sa meditati!
Fericirea este un ideal sau gandim ca daca nu ar fi existat acest cuvant, el ar fi trebuit inventat si masurat.Cred ca pentru fiecare persoana fericirea inseamna altceva.Imaginativa cinci motive pentru care sunteti mandri ca traiti, existati si sistemul vostru de valori e unic!Motivele sunt diferite intre persoane.
Daca ar fi sa dau o definitie a fericirii, fara sa ma inspir din carti, articole, as putea spune asa.
fericirea = un conglomerat de vise, sperante, trairi  experimentate, atinse si punctate intr-o viata, intr-un univers propriu al nostru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...